The Row    |   Boulder, Colorado

The Row at Goose Creek is a 10-unit residential building that offers the benefits of urban living in a natural setting. It is located within walking distance of grocery stores, restaurants, recreation centers, entertainment and transportation hubs, and also adjacent to the Goose Creek multi-use trail and fishpond.

The three-story attached townhomes are a modern twist on traditional rowhouse design. The entrance foyers are located on the first floor, with attached private garages. The primary living areas (kitchen/living/dining) are located on the second floor. Bedrooms are on the third floor, offering privacy and views. In addition to a shared outdoor plaza, all of the units have private decks that overlook the creek.

Brick, metal and wood finishes are alternated and repeated giving the building forms rhythm and harmony. The building envelope exceeds current energy code requirements, with a combination of continuous exterior insulation, cavity insulation, and high-performance doors and windows. All units are pre-wired for solar photovoltaics and electric car charging stations.

ImageImageImageImageImageImage