University Hill Residence
Boulder, Colorado
Home Remodel

This remodel on University Hill in Boulder transformed a simplistic, non-descript ranch residence into a neo-prairie-style composition, providing complexity, interest and depth for the client’s family. Designed to create private spaces for reflection and solitude as well as providing larger rooms for family gathering, the house allows the family both interaction and privacy. The home, which is built in the flood plain along a wooded creek, takes full advantage of its lush surrounding with numerous patios and decks, creating a feeling of connection to nature in the midst of an urban setting.

University Hill Residence

University Hill Residence
Boulder, Colorado
Home Remodel

This remodel on University Hill in Boulder transformed a simplistic, non-descript ranch residence into a neo-prairie-style composition, providing complexity, interest and depth for the client’s family. Designed to create private spaces for reflection and solitude as well as providing larger rooms for family gathering, the house allows the family both interaction and privacy. The home, which is built in the flood plain along a wooded creek, takes full advantage of its lush surrounding with numerous patios and decks, creating a feeling of connection to nature in the midst of an urban setting.